Förtursanmälan till Åhus Beachfotboll 2021 är öppen! – Åhus Beach

Förtursanmälan till Åhus Beachfotboll 2021 är öppen!

Förtursanmälan till beachfotboll i Åhus 5 – 10 juli 2021 är öppen. Vi hoppas att alla ledare tillsammans med sina lag och föreningar ser fram emot en sommar fylld med nya minnen, glädje och känslan av att få spela beachfotboll i sanden.

Som alla vet har vi fått nya restriktioner som gäller ute i landet tills julafton. Nu ser vi till att vi tar ett gemensamt ansvar så att vi har möjlighet att ses i Åhus sommaren 2021!

Idag öppnar förtursanmälan exklusivt för alla som har 50 % rabatt innestående från 2020 års inställda evenemang.

Eftersom det rådande läget är osäkert har vi omarbetat vår anmälningspolicy. Alla klasser betalar sin anmälan först då vi säkerställt att turneringen kan genomföras 2021. Detta kommer vi ta beslut om senast den 1 april 2021. Du kan läsa mer om vår anmälningspolicy längre ner. Våra anmälningsavgifter är oförändrade från 2020.

Alla spelklasser och priser hittar du här.

Fram till den 11 januari kan man anmäla lag som erhåller ovanstående rabatt, därefter öppnar anmälan för alla lag. Er rabatt kommer fortfarande att finnas kvar efter den 12 januari, dock kan vi endast garantera er en plats i turneringen innan anmälan har öppnat för alla lag.

Vår högsta prioritet är våra deltagare och besökares hälsa. På grund av pandemin finns det en möjlighet att vi behöver skära ner på antalet besökare samt deltagare på området inför årets turnering för att kunna genomföra ett säkert evenemang. Vi kommer följa restriktioner och erbjuda en säker turnering för alla som kommer till Åhus Beach.

Vi har omarbetat vår anmälningspolicy för att den ska passa förutsättningarna vi har idag. Alla klasser betalar sin anmälan först då vi säkerställt att turneringen kan genomföras 2021. Vi har full förståelse om ni utifrån rådande omständigheter råkar få förhinder. Maila oss då så ett annat lag har chansen att få plats i turneringen. Er anmälan är bindande först den 1 april.

Du kan läsa policyn i sin helhet här.
Vanliga frågor gällande anmälan 2021 kan du läsa här.

Tveka inte att maila oss vid frågor, funderingar eller hjälp med anmälan. Vi hjälper dig med glädje på: info@ahusbeach.com