Besökare på Åhus Beach!

Kommer du som förälder, släkting eller supporter till Åhus Beach i sommar? Mängder av upplevelser väntar dig som besökare till turneringen och Åhus. Här finns information för att planera ditt besök kring var ni ska bo, vilka aktiviteter som finns och mycket mer.

Fotbollsveckan i Åhus

Åhus Beach Fotboll är turneringen för alla som älskar fotboll, sommar och strand. Turneringen spelas på stranden i Åhus och är samlingspunkten för härlig gemenskap och lagsammanhållning i samband med en fantastiskt rolig spelupplevelse på sand. Turneringsområdet är laddat med upplevelser för hela familjen, supporterskaran och laget under veckan. Överallt på området arrangerar våra partners roliga aktiviteter och tävlingar för vänner att samlas kring.

Läs mer om veckan

Hitta hit & Parkera

Det är lätt att ta sig till Åhus Beach, var du än börjar din resa och hur du än väljer att ta dig hit. Med cykel, buss, tåg, bil eller flyg.

Läs mer

Boka boende

Vi erbjuder en rad olika boendealternativ som passar alla önskemål. Allt från privat stuga, hotell till vandrarhem.

Läs mer

Åhus

Åhus är en av Skånes vackraste orter och har två sandstränder, ett naturreservat och en småbåtshamn. Och mycket mer! Perfekt som sommarens resmål för hela familjen.

Läs mer