Coca-Cola Huvudpartner till Åhus Beach 2018

Efter förra årets succé med det populära och välbesökta eventet utvecklar Coca-Cola European Partners samarbetet Åhus Beach ytterligare och går in som Huvudpartner till världens största beachhandbollsturnering, där över 1 500 lag och 18 000 spelare från 240 olika föreningar deltar.

– Vi är stolta över att stödja turneringen. Tillsammans med Åhus Beach vill vi sprida den glädje och gemenskap som är synonymt med Coca-Cola® och våra övriga produkter, säger marknadsdirektören på Coca-Cola European Partners Aleksander Naess.

– Vi har haft ett bra samarbete i många år. Vi på Åhus Beach har sett att Coca Cola varit dedikerade till att skapa roliga aktiviteter för våra besökare och det ser vi som oerhört värdefullt. Vi är väldigt glada att Coca Cola väljer att gå in stort under de närmaste tre åren, säger VD på Åhus Beach Mats G Jönsson.

Sedan starten 1997 har Åhus Beach lockat tusentals aktiva för att delta i världens största beachhandbollturnering. I år kommer totalt hela 6 500 matcher att spelas under nio intensiva dagar mellan den 13 juli och 22 juli. Samtidigt väntas över 75 000 besökare till evenemanget i stort.

Coca-Cola European Partners kommer, likt förra året, att finnas på plats i evenemangsområdet med spännande aktiviteter och dessutom med närvaro i restaurangerna. Under veckan kommer besökarna kunna delta i tävlingar, utmana sina vänner och även tävla mot andra lag.

– Vi firar att idrotten är till för alla. I och med att vi går in som huvudsponsor till Åhus Beach vill vi understryka det och visa att vi stöttar föreningslivet och idrott på alla nivåer.

LUGI klar för både Åhus Beachhandboll Festivals Elitklass och Handbollsfiesta

LUGI´s herr- och damlag är klara för ännu ett år i Åhus Beachhandboll Fesitvals Elitklass 21-22 juli i sommar. De båda parterna har även förlängt sommaren tillsammans då Handbollsfiesta kommer att flytta ned till Sparbanken Skåne Arena. LUGI har varit med flertalet gånger i Elitklassen och är en stor barn- och ungdomsförening på Åhus Beachhandboll […] Läs mer »

Markoolio nästa artist att presenteras till Beachhandbollens ”Supersöndag” den 22 juli!

Markoolio – En av genom tidernas mest folkkära svenska artister är utan tvekan halvfinnen Markoolio.  1998 slog han igenom med dunder och brak med hiten ”Sommar och sol”, och har sedan dess varit ständigt aktuell. Efter snart 20 år på scen har Markoolio levererat otaliga hits såsom ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar […] Läs mer »

Fortsatt framgångsrikt samarbete för Åhus Beach och Bilcentrumgruppen i Kristianstad

Åhus Beach AB och Bilcentrumgruppen i Kristianstad har förlängt avtalet och tecknat ett nytt 3-årigt samarbete. (På bilden fr vä: Vibeke Gustafsson, Mats G Jönsson & Marcus Gustafsson)   Marcus Gustafsson, VD och Ägare Bilcentrumgruppen. Bilcentrumgruppen säljer Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda samt Volkswagen Transport. Vi omsätter 830 miljoner, har 100 anställda och finns i Kristianstad, Hässleholm […] Läs mer »

SG Flensburg-Handewitt och Köbenhavn Håndbold A/S klara för Elitklassen

SG Flensburg-Handewitt återvänder till Åhus Beachhandboll Festival för åttonde året i rad. I sommar får de även sällskap av ett annat världslag till damernas Elitklass, nämligen Köbenhavn Håndbold A/S. ”Det innebär att vi har klart med två av världens främsta klubblag på herr- respektive damsidan!”, säger Åhus Beach AB´s vd och grundare, Mats G Jönsson […] Läs mer »