Anmälningsavgifter 2018

Barn Mix 8 – 9 år990kr
Flickor / Pojkar 10 – 16 år1990kr
Dam & Herr Junior Öppen2290kr
Fotboll För Alla790kr
Dam & Herr Senior Aktiv3000kr
Dam & Herr Senior Motion 2690kr
Företag 3000kr

Fram tills den 31e Mars är det 200kr i rabbat på ovanståede priser på anmälningsavgifterna!

 

 

Barnklasser

Mix 8 – 9 år

I klassen Mix 8-9 år spelar både pojkar och flickor tillsammans. Klassen spelas i cup-form utan resultat. Spel sker under en dag på halvplan med 3 utespelare + 1 målvakt. Alla deltagare får medalj.

Bollstorlek: Beachsoccerboll strl nr 5.

Flickor / Pojkar 10 år

Klassen 10 år spelas i cup-form under två dagar.(Inget slutspel). Klassen spelar på halvplan med 3 utespelare + 1 målvakt.

Bollstorlek: Beachsoccerboll strl nr 5.

Flickor / Pojkar 11 år

Klassen 11 år spelas i cup-form under två dagar. (Inget slutspel). Klassen spelas på halvplan med 3 utespelare + 1 målvakt.

Bollstorlek: Beachsoccerboll strl nr 5.

Ungdomsklasser

Flickor / Pojkar 12 år

Klassen 12 år spelas i cup-form under två dagar. (Inget slutspel). Klassen spelas på helplan med 4 utespelare + 1 målvakt.

Flickor / Pojkar 13 – 16 år

Klasserna 13-16 år spelas i cup-form med slutspel under två dagar. Klasserna spelar på helplan med 4 utespelare + 1 målvakt.

Bollstorlek: Beachsoccerboll strl nr 5.

Dam & Herr Junior Öppen

Klassen för spelarna som är 17-19 år spelas i cupform med slutspel under två dagar. Klassen spelar på helplan med 4 utespelare + 1 målvakt. Samla ihop kompisgänget, både icke-aktiva och aktiva/licensierade spelare får delta i klassen. Inga herrar i damklassen. I denna klass är det obligatoriskt med en lagledare över 18år.

Bollstorlek: Beachsoccerboll strl nr 5.

Fotboll För Alla

Spelar en dag på hel plan med 4 utespelare + 1 målvakt. Klassen riktar sig till lag med spelare som har olika funktionshinder.

För mer information eller intresseanmälan, skicka till info@ahusbeach.com

Bollstorlek: Beachsoccerboll strl nr 5.

Företagsklass

Spelar en dag på hel plan med 4 utespelare + 1 målvakt. Samla ihop arbetskamraterna och utmana övriga företag under en intensiv och kul dag. För att delta i Företagsklassen måste företaget vara Ambassadör av Åhus Beach. Intresseanmälan sker till info@ahusbeach.com

Bollstorlek: Beachsoccerboll strl nr 5.

Dam & Herr Motion

Spelar en dag på hel plan med 4 utespelare + 1 målvakt. Motionsklassen är för kompisgänget som spelar på motionsnivå. Inga aktiva i denna klass. Inga herrar i damklassen. I denna klass är det obligatoriskt med en lagledare över 18år.

Bollstorlek: Beachsoccerboll strl nr 5.

Dam & Herr Aktiv

Spelar två dagar på hel plan med 4 utespelare + 1 målvakt.
Är ni vännerna som i vanliga fall är aktiva/licensierade spelare som lirar i olika klubbar? I denna klass kan ni spela ihop. Inga herrar i damklassen. I denna klass är det obligatoriskt med en lagledare över 18år.

Bollstorlek: Beachsoccerboll strl nr 5.

Anmälan

 • Er anmälan görs via Cupmanager.
 • Er anmälan är bindande.
 • Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka. Lag som utgår efter den 1 april debiteras anmälningsavgift + straffavgift 1000: –
 • Lag vars betalning inte kommer oss tillhanda efter förfallodatum kan komma att strykas från turneringen.
 • Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka.
 • Lag som utgår efter den 1 april debiteras anmälningsavgift + straffavgift 1 000 kr.
 • Det är lagets ansvar att kontrollera om vakant plats är tillsatt.
 • Är din klass fulltecknad? Gå in och anmäl som vanligt så hamnar du på reservplats. Om vi får tillräckligt många lag på reservplats i en klass kan vi eventuellt öppna upp klassen för ytterligare lag.
 • Om något lag gör ett avhopp ersätter första laget i kö denna plats.
 • Kolla gärna om det finns plats i klassen för ett år äldre spelare.

Deltagande

 • Det är tillåtet att anmäla lag genom en annan idrottsförening (exempelvis via sin basketförening, ishockeyförening, handbollsförening etc). Dock får laget inte innefatta licensierade fotbollsspelare.
 • I klasserna 17-19 Öppen, Motion och Aktiv är det tillåtet att anmäla egna lag med egna namn. Vi accepterar inte några lagnamn med rasistiska, sexistiska eller religiösa anspelningar eller som på annat sätt är opassande. Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att stryka lag med sådana namn.
 • I företagsklassen är företagsnamnet samma som lagnamnet. Vår idé är att företagets anställda spelar i denna klass.
 • Det är inte tillåtet att medverka i olika lag som spelar i samma klass. Gäller det olika klasser är det dock tillåtet.

Inställd turnering

Åhus Beachfotboll är inte återbetalningsansvarig för ekonomisk förlust eller skador som kan uppstå på grund av krig, krigsliknande händelse, inbördeskrig, revolution, uppror, myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad eller andra force majeure – händelser. Under dessa förhållanden förbehåller sig turneringsledningen rätten att behålla lagavgifter att använda för en kommande turnering eller återbetala till deltagare efter avdrag av kostnader som turneringsorganisationen ådragit sig genom tredje part.