Åhus Beach presenterar First Hotel Christian IV som fortsatt boendepartner för våra Elitlag

Åhus Beach är glada över att få presentera ett fortsatt samarbete med First Hotel Christian IV i Kristianstad. Hotellet som under flera år har tagit emot bland annat elitlagen som spelat under både Åhus Beachhandboll Festival och Handbollsfiesta i Kristianstad Arena fortsätter att vara en föregångare i hotellbranschen vid lokala arrangemang – årliga som engångsarrangemang.

”First Hotel Christian IV vill vara med och utveckla arrangemang som bidrar till en ökad besöksnäring till vår kommun. Åhus Beach är oerhört viktigt för oss och vi känner en stolthet över att kunna vara med och bidra till en fortsatt utveckling av detta arrangemang som skänker så mycket glädje till barn och ungdomar. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete”

Gustaf Andersson

Hotelldirektör, First Hotel Christian IV

”Gustaf är en väldigt god partner till Åhus Beach och som engagerar sig enormt mycket när både årliga som engångsarrangemang dyker upp i Kristianstads Kommun. Där är Gustaf en föregångare som tänker utanför boxen och förstår att det krävs stadiga samarbeten över organisationsgränser och stor lokal förankring som gör att arrangemang av denna typ kan fortsätta utvecklas. Det i sig höjer upplevelsen för annat besökarna vilket gör att intresset för att återvända, i detta fall med fler lag, familj och vänner året därpå ökar och på vis ökar även turistnäringen och gästnätter i Kristianstad/Åhus med omnejd. Åhus Beach vill förlänga semestern i nordöstra Skåne för våra besökare så att de kommer innan och stannar kvar även efter Åhus Beachfotboll och Åhus Beachhandboll Festival. Då måste fler aktörer och organisationer börja tänka som Gustaf och byta ut ”What´s in it for me?” mot ”What´s in it for all of us?”  

Johan Ceimertz

Sparbanksstiftelsen 1826 bidrar till Åhus Beachfotbolls utveckling

Åhus Beach AB´s Huvudpartner Sparbanken Skåne bidrar genom Sparbanksstiftelsen 1826 till Åhus Beachfotbolls utveckling. Bidraget kommer att gynna utvecklingen av arrangemanget mycket positivt där vi strävar efter att rikstäckande nå ut till barn- och ungdomslag inom föreningslivet för att locka dessa till Åhus om somrarna. Detta är viktigt så att vi ytterligare kan bidra till […] Läs mer »

Åhus Beach ska växa ytterligare – väljer Mediaspjuth som partner

PR- och kommunikationsbyrån Mediaspjuth i Jönköping har tecknat ett treårigt samarbetsavtal med Åhus Beach. Avtalet innebär att Mediaspjuth ska utveckla PR-arbetet för Åhus Beach, som är ett av Sveriges största idrottsevent och som i år genererade 150 miljoner kronor i turistekonomiska effekter.   – Vi har valt Mediaspjuth som partner därför att de är duktiga […] Läs mer »

Åhus Beach förlänger samarbetsavtalet med JNL FILM

Åhus Beach AB kan stolt presentera ett fortsatt samarbete med UF företaget JNL FILM. Under juli 2017 producerade de begåvade tjejerna från UF företaget filmer från Åhus Beachfotboll och Åhus Beach Live. Filmerna kommer att användas som marknadsföringsmaterial inför 2018 års evenemang och som showcase i JNL FILM´s portfölj. Att få gynna och skapa arbetsmöjligheter […] Läs mer »