Åhus Beach förlänger samarbetsavtalet med JNL FILM

Åhus Beach AB kan stolt presentera ett fortsatt samarbete med UF företaget JNL FILM. Under juli 2017 producerade de begåvade tjejerna från UF företaget filmer från Åhus Beachfotboll och Åhus Beach Live. Filmerna kommer att användas som marknadsföringsmaterial inför 2018 års evenemang och som showcase i JNL FILM´s portfölj.

Att få gynna och skapa arbetsmöjligheter till unga entreprenörer såsom dessa duktiga tjejer från JNLFILM productions UF är något som går helt i linje med vad Åhus Beach AB står för säger Johan Ceimertz, Marknadsansvarig Åhus Beach AB.

Nedan följer en kort presentation om JNLFILM productions UF:

Vi är JNLFILM productions UF (http://jnlfilm.se/) och har under Åhus Beach 2017 filmat och producerat två filmer, en för Åhus Beach fotboll och den andra för Åhus live. Det har varit en rolig upplevelse och bra stämning fylld av glada människor att filma på beachen.  Vi ser verkligen fram emot att fortsätta filma åt Åhus Beach i framtiden och att själva utveckla våra filmkunskaper på alla sätt.

Åhus Beach på lyckat besök hos Vinslövs HK

Åhus Beach VD och grundare Mats G Jönsson föreläste samt svarade på frågor för Vinslövs Nätverk på fredagskvällen i samband med Division 1 derbyt mellan Vinslövs HK och H65 Höör (21-21) 20 år har gått sedan Åhus Beach AB´s VD och grundare, Mats G Jönsson, arrangerade Åhus Beachhandboll Festival (då Åhus Beach Cup) för första gången. […] Läs mer »

Grannarna ger upp i bråket om stranden

Bråket om detaljplanen gällande evenemangsstranden i Åhus är över. Grannarna som fick avslag på sitt överklagande i Mark- och miljödomstolen väljer att inte överklaga till högsta instans. Fastighetsägarna som har varit missnöjda med detaljplanen hade fram till i går på sig att överklaga till Mark- och miljööverdomstolen. Nu står det klart att man valde att […] Läs mer »

Kommunen vann mot grannarna!

Kristianstad kommun har vunnit ytterligare en delseger mot ett antal fastighetsägare i Åhus. Mark- och miljödomstolen i Växjö avslår nämligen fastighetsägarnas överklagande av detaljplanen. – Så länge domen inte har vunnit laga kraft så ligger kommunen lågt, men självfallet är det en delseger, säger Pierre Månsson (L), kommunstyrelsens vice ordförande. Strandkriget i Åhus mellan Kristianstad […] Läs mer »